Normandiai csirkemáj - egytálétel csirkemájjal, almával, baconnel és krumplival

2017-04-05

sponsored links


4 adagnyi:
  • 60 dkg tisztított csirkemáj (szív nélkül)
  • 1 nagy fej vöröshagyma (vagy két kisebb)
  • friss kakukkfű (nyilván szárított is jó)
  • 3 alma
  • 10 dkg bacon
  • 1/2 dl ...
  • 70 dkg burgonya
  • só, bors
  • őrölt koriander
  • 2 evőkanál ...
  • olívaolaj
1. A meghámozott krumplit felkockáztam, összekevertem sóval, borssal és őrölt korianderrel elkevert olívaolajjal, alufóliával és sütőpapírral bélelt lapos tepsire öntöttem egy rétegben, majd 170 fokos sütőben egyszer átforgatva kb. 40 perc alatt pirosra sütöttem.

2. A bacont felcsíkoztam, az almákat meghámoztam, felkockáztam. Egy serpenyőben kevéske olívaolajon megpirítottam a bacont, szűrőkanállal kiszedtem, félretettem. A baconzsírhoz hozzáolvasztottam a vajat, rádobtam az almakockákat, 2 evőkanál vizet öntöttem hozzá, lefedtem, és nagyjából 10 perc alatt puhára pároltam. A végén hozzákevertem a ...

Folytatás a blogon ... sertesparade.blogspot.com/2017/04/nor...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok