Narancsos--áfonyás kacsasült

2014-02-04

sponsored links


Mióta a gyerekek szerint már nemcsak a fehér húsú jószágok alkalmasak emberi fogyasztásra, gyakrabban kerül kacsa a sütõbe, vagy a serpenyõbe. A sütõben sütésnek mindig ezt a lassú, lusta módját választom, nem kell locsolgatni, nézegetni, aggódni felette: a kacsa megsül szép lassan magától,  kisül belõle a zsír, ami finom, fûszeres, a hús pedig  omlós lesz. Most télies fûszerezést találtam ki hozzá, a bónusz pedig az áfonya volt: a szárított gyümölcsök szép kerekre híztak a szaftban és savanykás ízükkel tökéletes párost alkottak a hússal.

Hozzávalók:

1 pecsenyekacsa
2 narancs
6 szem szegfûbors ...

Folytats a blogon ... piszke.blogspot.com/2014/02/narancsos...

sponsored links

Keres?s