Narancsos csirkecombok

2014-02-11

sponsored links


Hozzávalók: A húshoz: kb. 80 dkg- 1 kg csirke felsõcomb, 1 narancs, 1-1 evõkanál vaj és olivaolaj, 2 evõkanál balzsamecet, só, frissen õrölt bors. A krumplipûréhez: 1 kg krumpli, 2 petrezselyem gyökér, 2 gerezd fokhagyma, vaj, tej, só. A tálaláshoz: apróra vágott zöldpetrezselyem.

Elkészítése: Elõször a húst készítjük el: a húst sóval és borssal izesitjük, majd egy serpenyõben, a felforrósított olajon a bõrével lefele a húst kb. 7 perc alatt megpirítjuk, ezután kiszedjük egy tepsibe, a visszamaradt zsiradékot ráöntjük és elõmelegített sütõben kb. 10 percig sütjük, ezután megfordítjuk és a másik oldalán is átsütjük. Kivéve a sütõbõl hagyjuk kissé kihûlni, ezidõ alatt elkészítjük a balzsamecetes narancsot, amit elõször is jól megmosunk és ...


Folytats a blogon ... konyhatundermese-galedith.blogspot.co...

sponsored links

Keres?s