Nagymama hagymalevese

2014-09-12

sponsored links


Sietõs napokra nagyon tudom ajánlani :)

Hozzávalók (4 - 5 személy részére): 3 - 4 közepes méretû hagyma, 25 dkg száraztészta, 1 - 2 evõkanál ecet, só. A rántáshoz: 2 evõkanál liszt, 4 - 5 evõkanál olaj, pirospaprika, 2 dl tej.
Elkészítése: Kb 2, 5 liter vizet forrni teszünk, amikor felforrt hozzáadjuk a megtisztított négybe vágott hagymát, 10 - 15 percig fõzzük, majd leszûrjük. A leszûrt és újraforralt  hagymaléhez hozzáadjuk a száraztésztát, sózzuk, puhára fõzzük, de vigyázunk, hogy ne fõjjön szét. Közben elkészítjük a rántást: a lisztet ...

Folytats a blogon ... makacskakonyhaja.blogspot.com/2014/09...

sponsored links

Keres?s