Nagy mell = nagy kedvezmény ? egy kínai étteremben

2017-08-08

sponsored links





Ha G kosaras melltartót hordasz, 65 % kedvezményt kapsz!

Ezzel az igen  furcsa vevõcsalogató módszerrel állt elõ a Trendy Shrimp nevû kíniai gyorsétterem. Ahogy a reklámtábla is mutatja, mellméret szerint differenciáltan jár a kedvezmény. Az A kosarasoknak csak 5 % jár, a tekintélyes G kosár már 65 % kedvezményre is elég!

A reklámtáblájuk mangafigurákkal mutatja be a mellméreteket és a hozzájuk tartozó kedvezményt. A helyiek nagyon hamar panaszt is tettek, mert szerintük (is) egyrészt vulgáris, másrészt diszkriminatív is.

De az étterem vezetõje nem talál ebben semmi kivetnivalót, állítólag 20 %-kal nõtt az étterem forgalma ? és nem csak férfiakból állt a plusz vendégsereg, hanem a kedvezményre jogosító testrészt büszkén bemutató hölgyekkel is. Ennek ellenére eltávolították azóta a reklámtáblát.

A slusszpoén, hogy az étterem Csöcsiang ? ? ? tartomány fõvárosában, Hangcsouban található.

Nem is tudom, mit szóljak ehhez. A nõket abszolút lealacsonyító, õket kiállítási tárgyként kezelõ fazon lehet az étteremvezetõ. Aki nõként ide bemegy a 65 % kedvezményért, az meg is érdemli :S 

De lehet, hogy csak irigy vagyok, hogy itt nem kapnék túl nagy engedményt? ?





Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmirõl! ?



Forrás: http://www.bbc.com/news/blogs-news-from-elsewhere-40851224

Folytats a blogon ... konyhalal.cafeblog.hu/2017/08/08/nagy...

sponsored links

Keres?s