Na de miért kell labirintust építeni egy kocsma elé?

2018-07-03

sponsored links





Kiskapuk mindenhol vannak. A labirintus végén meg a kiskapu mellett egy kocsmaajtó is.

?Utcára nyílik a kocsmaajtó? ? hangzik a magyar nóta szövege. Indiában viszont a törvény szerint nem nyílhat, legalábbis a fõútra nem, mégpedig azért, mert azt gondolják, így csökkenthetik az ittas vezetések számát. A nemrég bevezetett szabályozás szerint állami országút és fõút 500 méteres körzetében nem üzemelhet italbolt és kocsma. Emiatt sok üzlet tönkrement, vagy bezártak vagy esetleg új helyen kellett folytatni a tevékenységüket.

Az Aiswarya Bar is túl közel van a fõúthoz, de õk megtalálták a 3. megoldást jelentõ kiskaput. Azt találták ki, hogy ha már a bárt értelemszerûen nem tudják arrébbvinni a fõúttól, akkor bizony a kettõ közötti utat kell meghosszabbítani. Építettek hát egy 250 méter hosszú labirintust az út és a kocsma közé, ezzel a távolság gyakorlatilag 520 méterre nõtt és üzemelhet a kocsma. Zseniálisan kreatív megoldás!

Azt mondják, hogy egy kis séta ivás elõtt és után segít is az egészség megõrzésében (mondjuk még egészségesebb lenne, ha az az alkohol nem lenne a két séta között?)



Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmirõl! ?









Forrás: Indiatimes


Folytats a blogon ... konyhalal.cafeblog.hu/2018/07/03/na-d...

sponsored links

Keres?s