Mákos-szezámos sós süti

2015-05-25

sponsored links


Miminek közeleg a szülinapja. A második. Mivel még nagy babazsúrhoz picurka, családi körben ünnepeljük a kis hercegnõt. Ha nagyobb számú vendéget várunk, szeretek elõre dolgozni, hogy mindenbõl legyen elég, beleférjen egy utolsó gyors takarítás is, és hogy még arra is jusson netalántán idõm, hogy csini ruhába vágjam magam, megmossam, beszárítsam a hajam, és ha nagyon ügyes vagyok, még a körmeimet is sikerül kilakkoznom.(mindezt persze az után, hogy a két gyereket szintén puccba vágtam) Ismerõs szitu? Szinte biztos!

Ahhoz hogy sikeresen és különösebb idegbaj nélkül végig tudjak haladni a terv megvalósításán, blokkokba szoktam szervezni a feladatokat. A sütés-takarítás rész jöhet elõre, a szülinap napján már csak a ruha-smink-haj és várjuk a vendégeket részre fókuszálok. 

Ez a recept, amit most hozok tökéletes az elõre készítõs ünnepekre: ipari mennyiség lesz belõle, így akárhányan is vagytok, jut belõle mindenkinek, és még ráadásul nagyon de nagyon finom. (Ha visszapörgetitek emlékeitekben azokat a sós mixeket, amiben van a hal, a perec, na meg a kis kerek mákos, na ez pont olyan, mint az utóbbi - garantálom, hogy isteni.)

Mutatom, hogy készül:
  • 400 gr finomliszt ...

Folytats a blogon ... eveandapple.blogspot.com/2015/05/mako...

sponsored links

Keres?s