Morzsás halszeletek

2018-07-04

sponsored links



Hozzávalók 4 személyre: 1 kg tõkehalfilé, 3 tojás, 3 evõkanál liszt, 40 dkg zsemlemorzsa, 1 evõkanál fûszerpaprika, 1 teáskanál fokhagymapor, só, bors, olaj a sütéshez. 

Elkészítése: A halfilét hideg vízzel leöblítjük, papírtörlõvel alaposan felitatjuk róla a vizet, majd tetszõleges darabokra vágjuk, sózzuk, borsózzuk. A tojásokat felverjük, rászórjuk a lisztet és csomómentesre kavarjuk, sózzuk, borsózzuk(palacsinta állagú masszát kell kapjunk). A zsemlemorzsát összekeverjük a fûszerpaprikával meg a fokhagymaporral, az olajat pedig felhevítjük. A halszeleteket a tojásos masszába mártjuk, majd zsemlemorzsába forgatjuk és a közepesen forró olajban aranysárgára sütjük. Rácsra szedve hagyjuk, hogy a fölösleges olaj lecsöpögjön. Zöldséges kuszkusszal vagy más, tetszés szerinti körettel tálaljuk. 




Folytats a blogon ... https://aledakonyhaja.blogspot.com/20...

sponsored links

Keres?s