Morzsás alma

2017-02-12

sponsored links

Almás süti rég került már terítékre, így visszakerestem egy régebben kipróbált receptemet. Még mindig finom! :D


Hozzávalók
  • 5 dkg darált dió
  • 2 alma
  • 1 ek citromlé
  • 0,5 tk fahéj
  • 10 dkg liszt
  • 7 dkg cukor
  • 5 dkg vaj
  • 1 dl víz

Elkészítés
  1. Az almákat meghámozzuk, kis kockákra vágjuk. A vízzel, 2 dkg cukorral és a citromlével fedõ alatt puhára pároljuk.
  2. A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a cukrot.
  3. A párolt almát tûzálló edénybe tesszük, megszórjuk a fahéjjal és a dióval, majd a morzsával.
  4. Elõmelegített sütõben, 180 fokon 30 perc alatt megsütjük.

Folytats a blogon ... florakonyha.blogspot.com/2017/02/morz...

sponsored links

Keres?s