Morzs√°s halszeletek

2018-07-04

sponsored links



Hozz√°val√≥k 4 szem√©lyre: 1 kg t√Ķkehalfil√©, 3 toj√°s, 3 ev√Ķkan√°l liszt, 40 dkg zsemlemorzsa, 1 ev√Ķkan√°l f√Ľszerpaprika, 1 te√°skan√°l fokhagymapor, s√≥, bors, olaj a s√ľt√©shez. 

Elk√©sz√≠t√©se: A halfil√©t hideg v√≠zzel le√∂bl√≠tj√ľk, pap√≠rt√∂rl√Ķvel alaposan felitatjuk r√≥la a vizet, majd tetsz√Ķleges darabokra v√°gjuk, s√≥zzuk, bors√≥zzuk. A toj√°sokat felverj√ľk, r√°sz√≥rjuk a lisztet √©s csom√≥mentesre kavarjuk, s√≥zzuk, bors√≥zzuk(palacsinta √°llag√ļ massz√°t kell kapjunk). A zsemlemorzs√°t √∂sszekeverj√ľk a f√Ľszerpaprik√°val meg a fokhagymaporral, az olajat pedig felhev√≠tj√ľk. A halszeleteket a toj√°sos massz√°ba m√°rtjuk, majd zsemlemorzs√°ba forgatjuk √©s a k√∂zepesen forr√≥ olajban aranys√°rg√°ra s√ľtj√ľk. R√°csra szedve hagyjuk, hogy a f√∂l√∂sleges olaj lecs√∂p√∂gj√∂n. Z√∂lds√©ges kuszkusszal vagy m√°s, tetsz√©s szerinti k√∂rettel t√°laljuk. 




FolytatŠs a blogon ... https://aledakonyhaja.blogspot.com/20...

sponsored links

Keres?s