Mogyorós pulykamellsaláta

2017-08-23

sponsored links


Hozzávalók 6-8 személyre:


az öntethez:





  • A mogyorót durvára daraboltam, száraz serpenyõben, kis lángon illatosra pirítottam, félretettem.
  • A húst szeleteltem, enyhén klopfoltam, sóztam, borsoztam.
  • A földimogyoró-olajban megforgattam, és grillserpenyõben mindkét oldalukon aranyszínûre sütöttem.
  • Papírtörlõre szedtem, hûlni hagytam, majd kisujjnyi csíkokra vágtam.
  • Az uborkát megmostam, és ? hámozás nélkül ? gyufaszálnyira gyalultam.
  • Az öntet hozzávalóit alaposan összekevertem.
  • A salátát és a húst tálra halmoztam, meglocsoltam az öntettel.
  • Rászórtam az uborkát, a mogyorót, és azonnal tálaltam.



A receptet megtaláljátok a Kifõztük gasztromagazin júliusi számában is, a hozzávalókat pedig a Magosboltban tudjátok beszerezni.

Folytats a blogon ... hankka.blogspot.com/2017/08/mogyoros-...

sponsored links

Keres?s