Mexikói egytál

2015-01-31

sponsored links



Hozzávalók: 80 dkg konzervvörösbab, 1 kukoricakonzerv, 20 dkg paprikás kolbász, 1 vöröshagyma, 2 piros színû paprika, 4 cikk fokhagyma, 2 dl paradicsomlé, 2 babérlevél, olaj, só, bors, csili, pirospaprika

Elkészítése: Olajon az apróra vágott hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, együtt pároljuk, majd megszórjuk pirospaprikával. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett kukoricát, az apróra vágott paprikát, ráöntünk 0,5 dl vizet és födõ alatt 10 percig pároljuk. Beletesszük a lecsöpögtetett vörösbabot, a zúzott ...

Folytats a blogon ... sarokkonyha.blogspot.com/2015/01/mexi...

sponsored links

Keres?s