Meggyes, habos szelet

2017-02-14

sponsored links

Édesanyám sütötte ezt a finomságot, mindenkinek nagyon ízlett :)


34* 23 cm - es tepsihez

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
Hozzávalók (34 * 23 cm -es tepsihez)a tésztához: 20 dkg margarin, 20 dkg cukor, 5 tojás, 30 dkg liszt, 2 teáskanál sütõpor, 1 citrom reszelt héja, 1 tasak vaníliás cukor, 2 evõkanál kakaó, 50 dkg kimagozott meggybefõtt. A krémhez: 1 tasak tejszín ízû pudingpor, 4 dl tej, 15 dkg cukor, 20 dkg margarin. A tetejére: 3 dl növényi habtejszín, csokireszelék.
Elkészítése: A margarint a cukorral habosra kavarjuk, eggyenként hozzákavarjuk a tojásokat, , a vaníliás cukrot, a citromhéjat, és a sütõporral és kakaóval elkevert lisztet. A kész masszát sütõpapírral bélelt tepsibe simítjuk, rászórjuk a leszûrt meggyet, közepes hõfokon tûpróbáig sütjük.
A pudingport megfõzzük a cukorral és a tejjel, hagyjuk kihûlni. Amikor kihûlt hozzákavarjuk a margarint. A krémet a kihûlt tésztára simítjuk. A habtejszínt kemény habbá verjük, a krémre simítjuk, a tetejét megszórjuk csokireszelékkel. Hideg helyre tesszük dermedni. Kockára szeletelve tálaljuk.

Folytats a blogon ... makacskakonyhaja.blogspot.com/2017/02...

sponsored links

Keres?s