Medvehagymás juhtúrós sztrapacska,sült oldalassal tálalva

2017-03-05

sponsored links


Nagy kedvencünk a juhtúrós sztrapacska sült oldalassal. 
Anyukám ezt mindig úgy készítette ahogyan a nagy könyvben meg van írva. 
Hagyományos fehér lisztbõl készült a tészta és fokhagymás zsírban sütötte le hozzá az oldalast. 
Most nem ezt a receptet hoztam el nektek,de ebbõl a receptbõl született meg egy kicsit átformált könnyebben emészthetõ sztrapacska receptem. 
A tésztája két fajta teljes kiõrlésû lisztbõl készült és hozzá igyekeztem a sült oldalast is zsír nélkül elkészíteni. 
A végeredmény tökéletes lett. Az íze nagyon finom. Próbáljátok ti is ki!

Hozzávalók a sztrapacskához:
1 kg burgonya
20 dkg teljes kiõrlésû rozsliszt
20 dkg teljes kiõrlésû búzaliszt ...

Folytats a blogon ... bibimoni.blogspot.com/2017/03/medveha...

sponsored links

Keres?s