Medvehagymás juhtúrós sztrapacska,sült oldalassal tálalva

2017-03-05

sponsored links


Nagy kedvencünk a juhtúrós sztrapacska sült oldalassal. 
Anyukám ezt mindig úgy készítette ahogyan a nagy könyvben meg van írva. 
Hagyományos fehér lisztből készült a tészta és fokhagymás zsírban sütötte le hozzá az oldalast. 
Most nem ezt a receptet hoztam el nektek,de ebből a receptből született meg egy kicsit átformált könnyebben emészthető sztrapacska receptem. 
A tésztája két fajta teljes kiőrlésű lisztből készült és hozzá igyekeztem a sült oldalast is zsír nélkül elkészíteni. 
A végeredmény tökéletes lett. Az íze nagyon finom. Próbáljátok ti is ki!

Hozzávalók a sztrapacskához:
1 kg burgonya
20 dkg teljes kiőrlésű rozsliszt
20 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt ...

Folytatás a blogon ... bibimoni.blogspot.com/2017/03/medveha...

sponsored links

Keresés






Gasztroblogok