Mary Poppins boltja megnyitott

2018-07-22

sponsored links

Rendhagyó blogbejegyzés következik. :) 

Megnyitottam webáruházamat, Mary Poppins boltját! Szeretettel várok minden kedves érdeklõdõt, leendõ vásárlót a www.marypoppinsboltja.hu címen, ahol kizárólag gyerekeknek készült termékekkel találkozhattok.

A webáruház egyik részében minõségi angol használt- és új ruhákat árulok bébitõl egészen 6 éves korig, másik részében pedig magyar kézmûvesek gyerekeknek készített különféle tárgyait: ruhákat, játékokat, takarókat, párnákat... A kínálat folyamatosan bõvül, érdemes többször is visszalátogatni Mary Poppins boltjába.

Ráadásul nyitási akcióként július 31-ig 10% kedvezménnyel lehet megvásárolni minden terméket! Ehhez mindössze a POPPINS10 kuponkódot kell beírni a megrendelés véglegesítése elõtt a megfelelõ helyre.





Mary Poppins szõnyegtáskája mindenféle csodás dolgot tartalmaz, ami csak megfordulhat egy gyermek képzeletében. Kisgyermekes édesanyaként jól tudom, hogy a játékok, pihe-puha, ölelni való babák, állatfigurák, rongyik, alvópajtások hamar belopják magukat kicsinyeink szívébe. Magyar kézmûvesekkel együttmûködve nyitottam meg ezt a webáruházat azért, hogy ne csak Mary Poppins táskájában hanem itt is megtalálja minden szülõ, nagyszülõ, nagynéni, nagybácsi, keresztanya, jóbarát azt amivel leginkább elvarázsolhatja a gyermeket. A kézmûves termékek többsége egyedileg készült, nincs belõle több ugyanilyen. Raktáron is mindenbõl csak 1 db található. Mary Poppins jó nevelõnõként nemcsak játszik a gyerekekkel hanem öltözteti is õket, méghozzá jó minõségû angol ruhákba. Boltomban krém és extra kategóriájú új és használt ruhák is megvásárolhatók bébitõl 6 éves korig. Ezekbõl is mindössze 1-1 db található az áruházban. 


A webáruház Facebook oldalán pedig 5000 Ft-os vásárlási utalványt nyerhettek a július 31-ig tartó nyereményjátékon.

www.facebook.com/marypoppinsboltja

Várom érdeklõdéseteket, megrendeléseteket! :)



Folytats a blogon ... kicsibors.blogspot.com/2018/07/mary-p...

sponsored links

Keres?s