Kukoricakásás töltött káposzta

2017-01-08

sponsored links


Hozzávalók 8-10 személyre: 50 dkg darált sertéshús, 1 nagy füstölt csülök, 10 dkg ..., 10 dkg kukorica kása, 2 fej savanyú káposzta, 2 hagyma, 3-4 evőkanál ..., 2-3 dl paradicsomlé, só, bors, fűszerpaprika, 1 kötés szárított csombor és kapor.

Elkészítése: A kukorica kását több rend vízben megmossuk, 10 percig hideg vízben állni hagyjuk, majd leszűrjük.  A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, az olajon üvegesre dinszteljük, majd beletesszük a kását és többször átkavarva, 10-15 percig pároljuk. A csülőkről körülbelül fele húst a szalonnájával együtt levágjuk és apró kockákra vagdaljuk, majd hozzáadjuk a darált húshoz. Sóval, borssal, fűszerpaprikával ízesítjük, hozzáadjuk az időközben langyosra hűlt hagymás kását, az átmosott és lecsöpögtetett rizst, a paradicsomlé felét és alaposan összedolgozzuk. A káposztának kivágjuk a torzsáját és a leveleket szétbontjuk, megormozzuk, ha nagyon nagyok, akkor középen kettőbe vágjuk őket. A masszából egy evőkanálnyit a káposztalevél ...

Folytatás a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2017/01/ku...

sponsored links

Keresés






Gasztroblogok