Kokárdakenyér - Háromszínû kenyér a nemzeti ünnepre

2016-08-20

sponsored links


Mindennapi eledelünk, a kenyér is lehet különleges és ünnepi. Néha nem kell mást tenni, minthogy különleges formát adunk neki, máskor pedig egy kicsit "játszadozhatunk" a színekkel. A ka mai jeles napra való tekintettel egy nemzeti színekbe öltöztetett finomságot ajánlok, a lányaim nagyon szerették és örültek neki. :) 

Kokárdakenyér

Hozzávalók: 65 + 10-15 dkg fehérliszt, 4 g szárított élesztõ, 2,5 dl víz, 1,7 dl tej, 1 evõkanál só, 2 evõkanál cukor, 3 evõkanál olaj, 2-3 csepp ecet; továbbá: 10 dkg spenótpüré, 5 teáskanál paradicsompüré, 1-2 teáskanál ...

Folytats a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2016/08/k...

sponsored links

Keres?s