Kihagyhatatlan õrületek kerti partikhoz

2017-08-15

sponsored links





?Ha végre itt a nyár és meleg az idõ??, akkor egyre kevésbé akaródzik a lakásban maradni. Aki megteheti, a kertjében vagy a teraszán múlatja az idõt. Akinek meg nincs ilyesmire lehetõsége, az meg elõszeretettel fogadja el a kerti-parti meghívásokat.

Nekem nagyon tetszenek a szolíd, mindent mindennel passzoltatós vintage hangulatú kerti partik fotói is, de azért ezek egyfajta formális hangulatot adnak az összejövetelnek. Akik követnek már egy ideje, azok láthatják, hogy imádom a furcsa, nem hétköznapi, ötletes tárgyakat, most ilyenekbõl szedtem össze jó párat, amiket használhatunk egy kerti parti idején és amelyek egyértelmûen azt hangsúlyozzák, hogy BULI VAN!



És hogy indul egy kerti buli? ?Gyere, igyunk valamit!? Nyissunk ki egy könnyû, jól behûtött rozét?



?de vegyük figyelembe, ha valaki azt mondta az elõzõ buli után, hogy ?én soha többet nem iszom? (haha). A soha többet mostanra nyilván arra módosul, hogy ?na jó, de csak egy pohárkával?. Ez a pohárka 0,75 literes! ?



De ha valaki ennél ?kevesebbet? akarna inni, akkor célszerû felessel kínálni. Ehhez meg jól jön a jeges-feles pohár, garantáltan jégbe hûtve kapják a vendégek az italt.



De a sörösök se aggódjanak, nekik is tudod jéghidegen kínálni a szomjoltót ilyen menõ sörös vödörrel. Még sörnyitó is van rajta, bár az lehet, hogy felesleges is, mert mint tudjuk, minden sörnyitó. Minden IS.



Azért a buli nem csak az alkoholról kell, hogy szóljon, a jó társaság ?mentesen? is jól érzi magát együtt. 

Ha meg mégsem, akkor itt a ninja késkészlet!



Na jó, ez természetesen csak vicc volt, de kihagyhatatlan! ? Ezt lehetõleg csak a vacsinál használjátok! ?

Visszatérve az italokhoz. Most mindenki ? na jó, a csajok ? flamingó lázban ég, hát, nekem is tetszenek, ez van.



És naná, hogy ebbe flamingós jégkockák kellenek! ?



Itt meg egy kissé ?darkosabb?, krétával írható felületû bögre, aki nem akar csupa rózsaszínt ? A tej, kenyér, szalámi felirat helyett javaslom a pohár gazdájának a nevének, óvodai jelének ? feljegyzését.



Ebbe pedig mehetnek a gitáros jégkockák. Cool!



Ez a Titanic-os jégkocka meg zseniális! És még a jéghegy is ott van!



Na jó, de ne csak igyunk, hanem együnk is. Talán mostanában már népszerûbb a bográcsozásnál a grillezés. Gyorsabban elkészül és végre a férfiak is megcsillogtathatják a gasztronómiai tudományukat ? természetesen nulla nõi segítséggel, azt a ?kis? elõkészítést és elrámolást, mosogatást nem vesszük figyelembe ?

A hordozható grillt még az asztalnál is körbe tudjuk ülni, így mindenki ?maga sütögetheti a pecsenyéjét?, de amikor nem használjuk, akkor is kis helyen tárolható, ideális teraszokra is.



A húsok, zöldségek elõkészítéséhez pedig mennyire menõ az alaplap vágódeszka. A ?kockák? ki is elemezhetik, hogy mit tud ?



A végére hagytam a legkedvencebb cuccot! Feliratozhatjuk vele a sülõ húsokat! Wow, na, ezzel tuti a meglepetés a vendégeknek! ?





Te szoktál kerti partit rendezni?

Melyik cucc a kedvenced?





Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmirõl! ?

A bejegyzést a Best Stuff támogatta.



Folytats a blogon ... konyhalal.cafeblog.hu/2017/08/15/kiha...

sponsored links

Keres?s