Kedvencem egy kis csavarral
sponsored links
Mint két bejegyzéssel ezelőtt leírtam, kedvenc ételem a hízott libamáj (na, jó, a kacsamáj is). Viszont nagyon sajnálom rá a pénzt, így csak különleges alkalmakkor fogyasztom. Tavaly Márton napkor libalakomát rendeztem a családomnak, vettem libamájat is. Aztán szépen el is felejtettem, így mikor észrevettem, magamnak készítettem belőle finomságot.
Előtte nem sokkal kaptam mákolajat kipróbálásra, gondoltam, kísérletezek egy kicsit. Nem bántam meg, sőt, annyira jó lett, hogy szó szerint betegre ettem magam belőle... Persze, normális mennyiségben fogyasztva "csak" egy nagyon különleges élményben lehet részünk.
Mákolajban sült libamáj mézes-mákos gubával
Hozzávalók 4 főre:
80 dkg hízott libamáj ...