Kedvenc halas ünnepi elõételünk: Sárgarépa-csicseriborsó krém pirított dióval és petrezselyem-medvehagyma pesztóval marinált füstölt pisztránggal

2013-12-22

sponsored links

DSC_2244

Még pár óráig (egészen pontosan délig) játszhattok a nemrég megjelent Rákok, kagylók, csigák, tintahalak címû könyvünk egy példányáért a Tarka Bárka blog Facebook oldalán! Részletek itt: https://www.facebook.com/pages/Tarka-B%C3%A1rka-hal-gasztro-blog/349386095080203

Délután sorsolunk, a nyereményt holnap postázzuk!

A mai bejegyzés fõ témája pedig a 108.hu magazinban megjelent zöldségkrém, amely akkora telitalálat lett, hogy muszáj volt elkészíteni egy halas változatot is. Akinek nincs ötlete, mi kerüljön az ünnepi asztalra, bátran készítse el ezt az ételt, a siker garantált, ráadásul a befektetett munka talán fél óra sincs...

Sárgarépa-csicseriborsó krém pirított dióval és petrezselyem-medvehagyma pesztóval marinált füstölt pisztránggal

Hozzávalók 4 személyre: 300 g sárgarépa, 100 g száraz csicseriborsó, 1 gerezd ...

Folytats a blogon ... tarkabarka.cafeblog.hu/2013/12/22/ked...

sponsored links

Keres?s