sponsored links

Kecsap készítése házilag

2012-06-27

sponsored links


Ezt a receptet   azért teszem közkinccsé  mivel régebben kipróbáltam  és nagyon finom! Különösen azoknak ajánlom kipróbálásra akiknek saját kertjük és jó termésük van az idén paradicsomból! Jó pár éve annak hogy  csináltam kecsapot, már régóta  csak lecsót teszek el télire  de azt hiszem azzal is várok a végsőkig  hogy miért? Azért hogy olcsóbb legyen a zöldség!:-)

Hozzávalók és elkészítése:  3,5 kg felfőzött áttört paradicsomba : 2 ek. só, 4-5 ek. cukor, 3/4 l kellemesen savanykás ecet. Kis zacskóba töltve: 1 ek. örölt mustármag, 1 ek. törött bors, 1/2 kk. törött szegfűbors, 1/2  kk. törött fahéj, 4-5 db törött szegfűszeg. Ezeket  főzzük fedő nélkül, amíg a paradicsom felére lefő és mártás sűrűségű lesz. Időnként keverjük, különösen a vége felé. A főzés befejezése  előtt 10 perccel átfőzhetünk még ...

Folytatás a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2012/06/...

sponsored links

Keresés








Gasztroblogok