Karácsonyi gesztenyés krémleves

2014-01-07

sponsored links


Ez volt a karácsonyi vacsoránk legtökéletesebb fogása. Egyszerûen mennyei. Ahhoz képest pedig, hogy milyen jó, meglepõen egyszerû elkészíteni. Tényleg csak néhány jól megválasztott hozzávalóra van szükség. Külön plusz pont, hogy semmiféle lisztes rántást, sûrítést, krumplis trükközést sem igényelt.

FONTOS! Az ízesített, cukrozott gesztenyemassza ehhez a recepthez nem jó. Ez alapvetõen egy sós leves, tehát a mû rumaromás íz nem illik hozzá.

Hozzávalók 4 adaghoz: 1 kanál libazsír, 1 nagy póréhagyma, 1 alma, 2 dl almabor (cider), 6 dl leszûrt húsleves (vagy zöldség alaplé), 250 g teljesen natúr gesztenyemassza, 2 dl tejföl, 1 kiskanál ...

Folytats a blogon ... agifoz.blogspot.com/2014/01/karacsony...

sponsored links

Keres?s