Karácsonyi gesztenyés fatörzs

2013-12-28

sponsored links


Még sosem készítettem fatörzssüteményt, pedig látványra mindig tetszett, csak a vajas-krémes sütiket nem szeretjük igazán. Most azonban megoldottam ezt a kérdést, és egy egyszerû, ám nagyon finom tejszínes-gesztenyés krémet töltöttem a piskótába. Én fruktózzal édesítettem, hiszen a férjem csak azt eheti; aki cukorral csinálja, használjon 1-2 evõkanálnyi cukorral többet, mint amennyi fruktózt írok, vagy persze, ízlés szerint adagolja.

Karácsonyi gesztenyés fatörzs

Hozzávalók a piskótához: 3 tojás, 3 csapott evõkanál fruktóz, csipetnyi só, 1 teáskanál citromlé, 3 evõkanál liszt, 1,5 evõkanál kakaópor; a krémhez: 4 dl habtejszín, 25 dkg gesztenyepüré, 2 csapott evõkanál fruktóz, 2 csapott teáskanál zselatinpor; a bevonáshoz-díszítéshez: 20 dkg gesztenyepüré, 5 dkg zöldre színezett ...

Folytats a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2013/12/k...

sponsored links

Keres?s