Karamellizált hagymás quiche

2017-03-15

sponsored links


Kicsit meg vagyok zavarodva, nálunk ugyanis hosszú hétvége van, mert mindenki itthon van és ráadásul két napja vendégségbe járunk. Mindenhol finomságokat ettünk, tele pocakkal értünk haza, úgyhogy estére már szinte csak salátát tudtunk enni. Viszont most hozok egy szuper ötletet. Mi van abban az esetben, ha hozzánk jönnek. Szerintem egy pogácsa helyett gyorsabban elkészíthető és nem csak melegen tálalható, így bármikor megkínálhatjuk vele a hozzánk érkező vendégeket.
A pite formát a Cookori webshopról könnyen beszerezhtő. Praktikus, mert alulról ki lehet emelni könnyen és ezáltal a szeletelést is megkönnyíti.
A recept megjelent a Kifőztük gasztromagazin márciusi számában is.

Karamellizált hagymás quiche
Hozzávalók 20 x 28 cm-es piteformához
a tésztához:
15 dkg teljes kiőrlésű tönkölyliszt + kevés a nyújtáshoz
10 dkg fehér tönkölyliszt
12,5 dkg hideg vaj felkockázva
1 tojás
3 evőkanál víz ...

Folytatás a blogon ... koskacukor.blogspot.com/2017/03/karam...

sponsored links

Keresés






Gasztroblogok