Karácsonyi likőr, mézeskalácsos, nutellás

2017-01-02

sponsored links


Nutellás mézeskalácslikőr
Évekkel ezelőtt készítettem először ezt a likőrt, azidőtájt, amikor házi baileys-gyártás divatja volt. Imádtam a nutellát,  s a tojáslikőrt épp nem kedveltem. Egyik ragyogó tulajdonsága, hogy nem kell érlelni, hanem elkészítés után másnap már fogyasztható. nagy előnye, hogy nem kell hetekkel vagy hónapokkal előre elkészíteni, elég egy napot várni, és már fogyasztható is. Finom, krémes a sűrűsödés megelőzhető, ha naponta egyszer felrázzuk.

Hozzávalók (7-8 dl-hez):
40 dkg Nutella
2 dl tejszín
2 dl kávétejszín (Marési)
2 dl vodka ...

Folytatás a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Verbenalevend...

sponsored links

Keresés






Gasztroblogok