Kapros-joghurtos kukorica-krémleves

2015-02-15

sponsored links


Kevés olyan leves van, ami hidegen és melegen egyaránt fogyasztható. A hideg leveseket általában nem szoktuk melegen tálalni és fordítva.
De van néhány kivétel, ami nyugodtan fogyasztható így is, úgy is. Mint például ez a kukorica-krémleves, ami krémlevesként elég testes egy meleg leveshez, de citromos, frissítõ íze miatt nyáron hûsítõ levesként is kiválóan mûködik.

Hozzávalók:
3 dkg vaj
2 evõkanál olívaolaj
1 közepes fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
35 dkg kukorica (kukoricacsõrõl lenyesve vagy fagyasztva)
6 dl csirkealaplé
só, bors
1 csokor kapor ...

Folytats a blogon ... izkaravan.blogspot.com/2015/02/kapros...

sponsored links

Keres?s