Kapros cukkinis lazac édesburgonyával (paleo)
sponsored links
Az itt található kacsacomb mellé készült kakukkfüves édesburgonyáról jutott eszembe, hogy lazaccal és kaporral megbolondítva akár egy remek, gyorsan elkészíthetõ, egytálételt is készíthetek.
Hozzávalók személyenként:
20 dkg lazac (bõr nélkül)
25 dkg édesburgonya (nálam lila, fehér és narancssárga vegyesen)
1 bébicukkini
2 evõkanál zsír
1 evõkanál finomra vágott kapor
törött bors
só
a tálaláshoz:
citromlé (elhagyható)
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!