Kapros cukkinis lazac édesburgonyával (paleo)

2017-02-17

sponsored links



Az itt található kacsacomb mellé készült kakukkfüves édesburgonyáról jutott eszembe, hogy lazaccal és kaporral megbolondítva akár egy remek, gyorsan elkészíthetõ, egytálételt is készíthetek.

Hozzávalók személyenként:

20 dkg lazac (bõr nélkül)
25 dkg édesburgonya (nálam lila, fehér és narancssárga vegyesen)
1 bébicukkini
2 evõkanál zsír
1 evõkanál finomra vágott kapor
törött bors

a tálaláshoz:
citromlé (elhagyható)

Valamennyi hozzávalóját 2 x 2 centis kockára vágjuk. A felforrósított zsíron majdnem puhára pirítjuk  az édesburgonyát (elég gyorsan átsül). Sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a kaporral.Hozzáadjuk a cukkinit és a lazacot. Végül pár perc alatt készre sütjük. Ha a haldarabok átsültek máris fogyaszthatjuk. Én citromlével is meglocsoltam, de ez ízlés kérdése, akár el is hagyható.

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.

Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/AnitaKedvence...

sponsored links

Keres?s