Kapros-csirke húspogácsa

2017-06-27

sponsored links


Tipikus nyári pikk-pakk összedobom eb?d,ami hidegen fogyasztva is jól esik a nagy melegben.
Hozzávalók:
2 nagy csirkemell
Fél cs kapor
Só,bors
2 tojás
2 e.k. majonéz vagy tejföl
15 dkg reszelt mozzarella
2 e.k. liszt (nálam zab)
Sütéshez 2 k.k. (kókusz)olaj
A húst apró kockára vágjuk,hozzákeverünk minden hozzávalót. 1 órára hûtõbe tesszük,hogy az ízek összeérjenek.
Serpenyõben 1 k.k olajat hevítünk. A húsból evõkanállal halmokat teszünk és kicsit kilapítjuk. Mindkét oldalát megsütjük.
A csemeg uborka nagyon illik a kapros ízhez,ezért én uborkás burgonya salátával tálaltam.

Folytats a blogon ... fozni-jo.blogspot.com/2017/06/kapros-...

sponsored links

Keres?s