Kakaós banánkenyér /Jade konyhájából/

2010-09-03

sponsored links



Hozzávalók:
2 nagy érett banán
20 dkg cukor
60 ml olaj
130 ml tejföl
2 tojás
20 dkg liszt
1 evõkanál kakaópor
1 teáskanál szódabikarbóna
1 teáskanál sütõpor
1/3 teáskanál só

Villával összetörjük a banánt, hozzáadjuk a cukrot, az olajat, a tejfölt és a tojásokat, alaposan összekeverjük. Összekeverjük a száraz alapanyagokat, majd hozzáadjuk a banános keverékhez, egynemû masszává keverjük.



Kizsírozott-lisztezett püspökkenyér-formába öntjük (13x23 cm), megszórhatjuk dió- vagy manduladarabokkal, majd 165 C/325 F fokra elõmelegített sütõben 1 órát sütjük, tûpróbát végzünk. A formában hagyjuk hûlni 10 percig, mielõtt rácsra borítjuk, hogy teljesen kihûljön.



Folytats a blogon ... mennyorszagkonyhaja.blogspot.com/2010...

sponsored links

Keres?s