Különleges húspogácsa, grillezett padlizsánnal, avokádókrémmel

2014-02-11

sponsored links


Ez megint egy gyors vacsora volt, igaz, az előkészületeket már megtettem délután.
A különlegessége abban van, hogy a húspogácsa strucchúsból készült. Igen, hozzá lehet jutni nálunk is ehhez a finom és egészséges alapanyaghoz (neten érdemes körülnézni!), amivel színesíthetjük az étkezéseket. Csodálatos a húsa, jobb, mint a marháé, pedig ránézésre eléggé hasonlít rá. Bővebben itt lehet olvasni róla

Ezeket a szép szeleteket már pár napja bepácoltam pici olaj és bors keverékébe, mert steaket is sütöttem ki belőle. Most azonban a maradékot ledaráltam egy szelet szalonnával, jó apróra. Megsóztam és még egy kevés borssal fűszereztem és jól összegyúrtam. Hagytam szobahőmérsékletűre melegedni.
A padlizsánt kivételesen besóztam és kevés citromlével megcsöpögtetve állni hagytam, hogy ...

Folytatás a blogon ... feedproxy.google.com/~r/JudusSpecialK...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok