Juhtúróval töltött rántott gombafejek - Karácsonyunk és szilveszterünk 2016-ban

2017-02-21

sponsored links






Vettem óriás gombafejeket (igazából kívánós voltam, csak pepecselni nem volt kedvem), megpucoltam, megtöltöttem natúr juhtúróval, bepaníroztam és kisütöttem bõ olajban. Ilyen egyszerû.

Anyukám kijött már 23-án, elkészítette a halászlét. Ráhagytam, had érezze a törõdést.
Elõzõ este megvettem a harcsát, úgy volt lesz segítségem, de miután nem tudtam kivárni, két óra szenvedés árán megszabadítottam harcsánkat a bõrétõl. Könyök zúzódással ennyi idõ alatt sikerült.
Kivágásra került még szeretett fenyõfánk miután útban volt, választhattam vagy a magnólia vagy a fenyõ.
24-én dolgoztam, késõbb megünnepeltük a karácsonyt, Anita készített Anyunak tûzzománc nyakláncot a zsámbéki napfordulón. Persze a lényeg Anita volt, mit szól az ajándékokhoz.
Este Anyut, gyermekem Apja váltotta, meghívtam, ha van kedve töltse velünk a szentestét. Ami végül úgy alakult, hogy Mamáék meghívtak engem is karácsonyozni, tehát másnap innen indultunk.
Jól éreztem magam, hiányoztak már. Anita unatkozott, de jó volt. Minden elõ volt készítve, így sokat tudtunk beszélgetni.

A szilveszter már nem volt olyan happy, gyermekemet elvitte az Apja, három nap egyedül. Pasi sem volt itthon, de azért beszélgettünk, küldött képeket. Kicsit depis szilveszter volt, de túléltem. Ahhoz képest, hogy életemben elõször töltöttem egyedül az ünnepet, nem is volt olyan rossz.

Folytats a blogon ... bodzamania.blogspot.com/2017/02/juhtu...

sponsored links

Keres?s