Joghurtos-epres palacsinta, csokoládé öntettel

2014-05-11

sponsored links


Egyik kedvenc gyümölcs az eper, természetesen cukor nélkül. Nem is értem azokat, akik bele mártják cukorba, meg rányomnak egy csomó növényi tejszínhabot és így falják vacsorára vagy desszertként. Így teljesen elnyomják az eper ízét és jóformán cukrozott tejszínhabot esznek egy kis eperrel.
Ez a joghurtos-epres palacsinta csoki öntettel együtt  3 ek. nyírfacukrot tartalmaz, úgyhogy bátran lehet enni bármikor. Nagyon finom és egyszerűen abbahagyhatatlan.

Joghurtos-epres palacsinta, csokoládé öntettel
Hozzávalók (8db):
Palacsinta tésztához:
200 g tk. tönköly búzaliszt
2 tojás
2 dl tej
2 dl szóda
csipet só ...

Folytatás a blogon ... koskacukor.blogspot.com/2014/05/joghu...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok