Irodistaebédek Pesten

2010-08-27

sponsored links

 fotó: Mák Bistro

Ha az ember második otthona Budapesten, de a Nagykörúton kívül található, általában kevés lehetõsége adódik, hogy ebédjét egy konyhájáról híres, színvonalas vendéglátóhelyen költse el.

Ehran és Alma kollégákkal elhatároztuk, hogy idén nyáron, az uborkaszezont kihasználva, igyekszünk lemaradásunkat minél inkább bepótolni ill. felgyülemlett kíváncsiságunkat kielégíteni, ezért néhány alkalommal ebéd céljából elhagytuk klimatizált objektumainkat és bemerészkedtünk a belvárosba.

Mivel nagyon kíváncsiak voltunk rájuk, az elsõ néhány alkalommal a legjobbnak gondolt, legdivatosabb és legtrendibb, gyakori ottebédelésre árfekvésük miatt inkább csak fõosztályvezetõtõl felfelé ajánlott helyekbõl válogattunk, egy-egy átlagárjavító hellyel megspékelve.

Tapasztalatainkat ezúton meg is osztjuk ? a mellébeszélés mellõzése érdekében, a jól bevált 10-es skálán pontozva azt, hogy az adott helyen adott alkalommal mennyire volt jó ebédelni.

 
[...] Bõvebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... foldszint.blog.hu/2010/08/27/irodista...

sponsored links

Keres?s