Házi zöldfûszeres krémsajt
sponsored links
Ezt a receptet is Mézes Otthon finomságai közt találtam! Mennyiséget feleztem azt írom le!
Hozzávalók: 1 nagy doboz /330 g/ joghurt, 1 dl tejszín, õrölt bors, só, majoránna, aprított petrezselyem.(Fûszerek ízlés szerinti mennyiségben!)
Elkészítése: Tálba öntöttem a joghurtot, tejszínt és ízesítettem a fûszerekkel majd összekevertem. Kisebb méretû tiszta konyharuhát tettem egy tésztaszûrõbe ebbe öntöttem a joghurtos keveréket majd összefogtam a konyharuha csücskeit összekötöttem és fakanalat fûztem át rajta . Ezt a szûrõkanalat tettem egy mélyebb edényre és így hagytam lecsepegni a fölösleges levet , elõször konyhai asztalon kb. 2 órát majd kisebb tálra tettem és hûtõben másnapig. Finom krémes állagú krémsajtot kenhettem a zsömle szeletekre!
Hozzávalók: 1 nagy doboz /330 g/ joghurt, 1 dl tejszín, õrölt bors, só, majoránna, aprított petrezselyem.(Fûszerek ízlés szerinti mennyiségben!)
Elkészítése: Tálba öntöttem a joghurtot, tejszínt és ízesítettem a fûszerekkel majd összekevertem. Kisebb méretû tiszta konyharuhát tettem egy tésztaszûrõbe ebbe öntöttem a joghurtos keveréket majd összefogtam a konyharuha csücskeit összekötöttem és fakanalat fûztem át rajta . Ezt a szûrõkanalat tettem egy mélyebb edényre és így hagytam lecsepegni a fölösleges levet , elõször konyhai asztalon kb. 2 órát majd kisebb tálra tettem és hûtõben másnapig. Finom krémes állagú krémsajtot kenhettem a zsömle szeletekre!
Jó étvágyat!