Házi zöldfûszeres krémsajt

2017-02-20

sponsored links

Ezt a receptet is Mézes Otthon finomságai közt találtam! Mennyiséget feleztem azt írom le!
                                                                           


 Hozzávalók:  1 nagy doboz /330 g/ joghurt, 1 dl tejszín,  õrölt bors, só, majoránna, aprított petrezselyem.(Fûszerek ízlés szerinti mennyiségben!) 
Elkészítése:  Tálba öntöttem a joghurtot, tejszínt és ízesítettem a fûszerekkel majd összekevertem. Kisebb méretû tiszta konyharuhát tettem egy tésztaszûrõbe ebbe öntöttem a joghurtos keveréket majd összefogtam a konyharuha csücskeit összekötöttem és fakanalat fûztem át rajta . Ezt a szûrõkanalat tettem egy mélyebb edényre és így hagytam lecsepegni a fölösleges levet , elõször konyhai asztalon kb. 2 órát majd kisebb tálra tettem és hûtõben másnapig. Finom krémes állagú krémsajtot kenhettem a zsömle szeletekre!

 Jó étvágyat!

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2017/02/...

sponsored links

Keres?s