Házi gesztenyepüré és BÚÉK

2012-12-30

sponsored links



Ezzel a házi gesztenyepürével szeretnék minden kedves blogolvasónak nagyon boldog és egészséggel teli új évet kívánni! Olvassatok 2013-ban is, én pedig megígérem, hogy még aktívabb leszek! :)


Nagyon szép, olasz gesztenyéhez jutottam, amit bevagdostam és a sütõben sütöttem meg. (Ügyelve, hogy ne piruljon nagyon, csak puhuljon!)
Könnyedén sikerült megpucolni még melegen, igaz, nekem teflonkezem van. :) 2 maréknyi szemhez adtam 1 dl almalevet, késhegynyi vaníliaport (vagy egy vaníliarúd kikapart belsejét), 2 evõkanál kókusztejet és egy csöpp xylitet. Ezt turmixoltam, majd az õsrégi krumplinyomón is átnyomtam.
Fél doboz kókuszkrémet habverõvel kissé fellazítottam (nem lehet persze igazán habbá verni!), habzsákba ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/JudusSpecialK...

sponsored links

Keres?s