Húsvéti készülõdés - sós sütemények

2017-04-11

sponsored links


Édesek után a sósak: van, amit elõre is elkészíthetünk, és van, ami csak frissen az igazi.

Az örök favorit, a világ legjobb sós rúdja - lehetetlenség abbahagyni a majszolását, ünnepekre akár dupla adagot is be lehet gyúrni :-)

Igaz, türelemjáték a vékony tésztaszálak felvágása - de mennyire megéri! Érdemes karakteres ízû sajttal készíteni, szintén egy abbahagyhatatlan finomság :-)

Visszajelzések szerint durva függõséget is képez okozni a csodasajtos!

A sós rúd tésztája, rozmaringgal, fokhagymával.

Még mindig fokhagyma és rozmaring, ezúttal egy csodafinom foszlós pogácsában!

Pogácsa - brindzával, vagy juhtúróval, ha nem jutunk brindzához, isteni finom!

Újabb pogácsa - füstölt sajttal a tésztájában!

Végül egy rendhagyó sütemény: sós pogácsatésztából egy csapásra két finomság. A világ legegyszerûbb tejfölös pogácsája és lekváros papucs sûrû szilvalekvárral!

Vidám készülõdést!



Folytats a blogon ... www.chefviki.hu/2017/04/husveti-keszu...

sponsored links

Keres?s