Hûdecsokis csokitorta

2015-07-09

sponsored links



Van nekem egy gyermekem aki körülbelül úgy szereti a csokit, mint Gombóc Artúr! Meg még minden mást is ami édesség, sósság, tehát "valami". Lesznek még harcai az életben:) Teljesen partner a fõzõmûsorok nézésében:)  Meglepetés tortát már régen nem készítek nekik, már jó elõre eldöntik milyen ízût szeretnének, milyen díszítéssel.
Az hogy csoki torta legyen már hónapokkal ezelõtt eldöntetett, viszont a díszítésén nagy vívódások voltak, szinte napról napra változott. Annyi állandó volt benne mindössze, hogy legyen rajta marcipán és leehetõ krém virágok.:)

Van egy csokis zsúrtorta, ami számomra verhetetlen, Mezõkövesden a Rozettában. Az a torta 30 éve a LEG nekem. Emlékeimben élt, hogy kocka alakú csoki zsúrtortát kaptam születésnapomra, Vuk marcipánnal. Aztán megtaláltam egy ilyen fényképet és két szál gyertya égett rajta. Már éppen kezdtem magam csodagyereknek érezni, hogy két éves koromból emlékezem dolgokra, mikor megtaláltam a többi fényképet és kiderült, hogy cirka hat éves koromig minden évben ilyen tortát kaptam, ilyen ...

Folytats a blogon ... mezeskalacskonyha.blogspot.com/2015/0...

sponsored links

Keres?s