Hercegnõ torta / Princess cake

2015-01-24

sponsored links


Amikor Nikol elõadta, hogy mit találtak ki, akkor egy pillanatra meghûlt bennem a vér. Oké, régóta szeretném magam kipróbálni ebben a stílusban, de hogy egybõl a mély víz? Három emeletes, csíkos, meg steppelt, meg cipellõ, meg rózsa, meg korona, meg pillangók, meg gyöngysor, monogram, és az egész legyen fényes. Ja, és a fehér az alapszín, rózsaszín beütéssel. Végül, ahogy beszélgetés közben rajzolgattunk is, kialakult egy terv, ami papíron egész jól nézett ki. Én nagyon féltem tõle, hogy túlzsúfolt lesz, mire megnyugtatott, hogy igazából az lenne a cél. :) Hát, szerintem sikerült elkapni a középutat.

Még hétfõn nekiálltam a cipellõnek, koronának, pillangóknak, azok smartflex flower cukormasszából készültek kis CMC-vel megtámogatva. Kis kontraszt, hogy a bevonat háromszoros marcipán, míg a kiegészítõk fehérek, de ezt elõre jeleztem, hogy a marcipán nem fehér. Sosem volt, és vegyi anyag nélkül nem is lehet.

Szombatra kellett, ezért gondoltam csütörtökön szépen lesütöm a piskótákat, megfõzöm a krémeket, betöltöm, pénteken meg szépen burkolok, cicomázok egész nap, szombatra pedig teljes pompájában kész lesz. Majdnem. Csütörtökön délben kaptam a hívást, hogy gáz van, péntek délben jönnek érte, mert elõrehozták a bulit. Azaz kaptam egy ...

Folytats a blogon ... dinavilaga.blogspot.com/2015/01/herce...

sponsored links

Keres?s