Halleves (paleo)
sponsored links
Hozzávalók:
a halalapléhez:
70 dkg halaprólék (fej, gerinc, csontok stb.)
1 nagyobb vöröshagyma negyedbe vágva
25 dkg szárzeller
2 babérlevél
10-12 szemes bors
víz
só
a leveshez négy fõre:
a halalaplé negyede
2 sárgarépa
1 fehérrépa
1 kisebb zellergumó
halbelsõség (ikra, tej stb.)
törött bors
só
A leveshez, a megtisztított zöldségeket gyufaszál vékonyságúra vágjuk. Belefõzzük az alaplébe. Ha szükséges sóval, borssal ízesítjük. Ha a zöldségek megpuhultak 6-8 perc alatt hozzáfõzzük a belsõségeket is. Máris fogyasztható.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!