Hagymalekvár házilag

2014-01-13

sponsored links


Ennek a különlegességnek az elkészítése is azok közé tartozik, amit már régóta kiakartam próbálni. Eddig azért várakoztam mert balzsamecetet annyira nem használok de gondoltam megér egy próbát hogy  kevés alapanyaggal és sima gyenge ecettel elkészítsem:)
                                                                           
Hozzávalók: 2 db nagyobb vöröshagyma, 1 fakanál margarin, 3 ek. méz,  fél-fél mokkáskanál só,õrölt bors,rozmaring, csipet csípõs paprika, 1 tk. ecet.
Elkészítése: A vöröshagymát megpucoltam és vékony szeletekre fölvágtam. A margarint felmelegítettem rátettem a hagymát és folytonos keverés közben / lassú tûzön/ pároltam. Mikor már kezdett kicsit puhulni akkor tettem ...

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2014/01/...

sponsored links

Keres?s