Gyömbér süti (paleo)

2017-10-12

sponsored links



Gyömbér rajongóknak kötelezõ elkészíteni. nagyon jó így magában is, de torta tésztának is remek lesz majd. Nálam nem került bele mazsola, hiányoltam is. A következõ adagba már biztosan teszek majd.

Hozzávalók:

6 tojás
10 dkg eritrit
10 dkg darált dió
5 dkg durvára vágott dió
10 dkg darált mandula
10 dkg friss gyömbér reszelve
5 dkg mazsola
10 gramm sütõpor
1 kezeletlen citrom reszelt héja

a díszítéshez.
16 fél dió

A tojásokat ketté választjuk. A fehérjébõl kemény habot verünk. A sárgáját kihabosítjuk az eritrittel. Hozzákeverjük a dió, mandula, anyasüti lisztkeverék és sütõpor elegyét, majd a reszelt gyömbért, a mazsolát és a citromhéjat is. Fellazítjuk a tojáshab negyedével, majd óvatosan hozzáforgatjuk a maradék habot is. 25 x 25 centis sütõpapírral bélelt formába töltjük, végül 160 fokos sütõben 40-45 perc alatt megsütjük. Kihûtjük. Szeleteljük. Félbe vágott dióval díszítjük.

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/TcskbogrKonyh...

sponsored links

Keres?s