Gulyásleves

2018-03-09

sponsored links

Kerülgettem egy adag marhahúst a fagyasztóban, mert már gusztusom sincs a húsevéshez, de valamit kell belõle készíteni. Így került sor a gulyáslevesre. Húzódzkodtam tõle, de végül is jó étvággyal elfogyasztottuk. 


 



A levest pörköltfõzéssel kezdtem. Ella intelligens kuktában készült, csak úgy mindent bele módszerrel. 
A kukta edényének aljára (saját eltevésû) darabolt vöröshagymát, zöldpaprikát, paradicsomot, fél fej fokhagymát, kevés köménymagot, kevés sót  és fûszerpaprikát  adtam. 1 dl vizet öntöttem rá, és a lezárt kuktát kétszer inashús programra  állítottam és otthagytam, hogy fõzzön! 

A kukta tetejét nem vettem le, hagytam, hogy saját maga engedje fel a gõzt. 
A sárgarépát, fehér répát, krumplit megtisztítottam, felapróztam és hozzáadtam a pörköltalaphoz, 3 dl vizet öntöttem még rá. Újra lezártam a kuktát, és 12 perc kézi beállítással készre fõztem. 
Isteni finom volt! 


Folytats a blogon ... vikkokucko.blogspot.com/2018/03/gulya...

sponsored links

Keres?s