Grillkolbász

2014-01-17

sponsored links



Hozzávalók: 2 kg dagadó, 1 kg szalonna, 5-6 cikk fokhagyma, 1 hagyma, 1 evőkanál cukor, 1 evőkanál zsír, só, 1 kávéskanál őrölt szegfűborsbors, 1 kávéskanál őrölt kömény, 1 kávéskanál morzsolt kakukkfű

Elkészítése: A hagymákat megpucoljuk és felvágjuk. Az zsíron üvegesre sütjük a hagymát, majd mikor majdnem megvan, hozzáadjuk a fokhagymát is és együtt sütjük egy keveset. Félrehúzzuk a tűzről és belekeverjük a szegfűborsot, a köményt, a kakukkfűvet és hűlni hagyjuk. A húst meg a szalonnát 2-3 cm-es csíkokra vágjuk és 2-3 órára hidegben tartjuk, majd 4-5 mm-es tárcsán ledaráljuk az időközben kihűlt hagymákkal együtt. Megsózzuk és ...

    Folytatás a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2014/01/gr...

    sponsored links

    Keresés




    Gasztroblogok