Gombapástétom

2015-11-10

sponsored links


Hozzávalók 6 személyre: 20 dkg vargánya, 30 dkg õzlábgomba, 5 dkg füstölt szalonna, 10 dkg vaj, 1 hagyma, 2-3 cikk fokhagyma, 50 ml jó minõségû konyak, só, színes bors, kakukkfû, petrezselyemzöld, 1-2 evõkanál citromlé. 

Elkészítése: A gombákat megtisztítjuk, megmossuk és kisebb darabokra vágjuk. A hagymákat is megtisztítjuk, apróra vágjuk. A kis kockákra vágott szalonnát zsírjára sütjük, hozzáadjuk a vaj felét, a hagymákat, majd pár perc után a gombát is. Megsózzuk, megszórjuk frissen õrölt borssal, rátöltjük a konyakot és fedõ alatt megpároljuk, majd zsírjára sütjük. A végén ...

Folytats a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2015/11/go...

sponsored links

Keres?s