Gombafasírt petrezselymes-szerecsendiós rizzsel

2014-12-01

sponsored links


Adventtel elkezdõdött a kis böjt idõszaka. Nem mondom, hogy nem fogunk enni egyáltalán húst, de mérsékelni fogjuk, mert a karácsony és az év vége úgyis nagyon megterhelõ lesz a gyomrunknak, még akkor is, ha én nem vagyok egy nagyétkû, sokat evõ. Én mindig tudom, hogy mennyi az elég. Na, szóval egy kis gomba, ami persze nem éppen könnyû a gyomornak, mert nehezen emészthetõ, - minél apróbbra vágjuk annál emészthetõbb - de hús nincs benne - persze tehetõ bele, sonka vagy egy kis darált hús.

Hozzávalók: 4 adag (8-10 db lesz belõle)

60 dkg gomba, 2 db szikkadt zsemle, 1 db vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 kk, oregánó,(szurokfû) 1 db tojás, só, bors, 1 csokor petrezselyem, zsemlemorzsa, olaj a sütéshez, 
Körethez: 25 dkg rizs, fél ...

Folytats a blogon ... liviakonyhasarka.blogspot.com/2014/12...

sponsored links

Keres?s