Gombás vaddisznó...sajttal töltött puliszkagombóccal

2017-03-15

sponsored links


Vaddisznóhúsit, combot kaptunk.  Hártyáitól megtisztítottam, kettévágtam,kiszedtem a csontot,áztattam először hideg, majd meleg vízben, újra hidegben. Pácolásra nem volt idő, de a felkészülésig fél napig sóztam, hűtőben tartottam.
Próbáltam nem pörköltet készíteni, gombával  egyebekkel ízesítettem.
Köretet is megválasztottam...sajttal töltött puliszkagombócokkal...isteni lett.

Hozzávalók: 
  • 1db vaddisznócomb....csontozva, tisztítva kb.másfél kg.
  • 2 szelet házi füstölt szalonna kockázva
  • 4 db hagyma kockázva
  • 3+3 gerezd fokhagyma reszelve
  • 1 db paradicsom héja nélkül kockázva ...

Folytatás a blogon ... marizei.blogspot.com/2017/03/gombas-v...

sponsored links

Keresés






Gasztroblogok