Gesztenyés-pudingos torta/sütés nélkül...

2017-08-19

sponsored links

.."jeles napunkra " az pedig a házassági évfordulónk abból is a 45.!  Szokták kérdezni az idõs embert mi a hosszú élet titka? arra sincs egyértelmû válasz  lehet mondani bármit! Mint ahogy a hosszú házasság titkára  sincs, volt ilyen is  -olyan is benne de inkább csak a szépre gondolok Egyébként pedig  türelem és ismét  csak türelem !/ Részemrõl a türelem egyenlõ a pozitív gondolkodással ./Könnyû kis édesség erre a napra!
                                                                                    

Hozzávalók:/ 18 cm formában készítettem és kevesebb cukorral,arányában a többi hozzávalók is kevesebb mennyiségbõl/ alaphoz: 15 dkg gesztenyemassza, 8 dkg darált háztartási keksz, 4 dkg margarin, rumaroma, krém: 1 cs vaníliaízû puding, 3,5 dl tej, 1/2 cs vanília cukor, 2 evõkanál cukor, 5 dkg margarin,2 dl tejszínhab, piskótatallér, gyümölcs. 
                                                                                

 Elkészítése:  Forma aljába sütõpapírt tettem. Az alaphoz  a hozzávalókból masszát gyúrtam majd belenyomkodtam a formába és hûtõbe pakoltam. Pudingot kétféle cukorral tejben összefõztem  mikor levettem a tûzhelyrõl belekevertem a margarint hagytam hûlni. Egy nagyobb darab õszibarackot megpucoltam  felkarikáztam. Gesztenyés alapra kanalaztam a kihûlt puding felét erre raktam rá a piskótatallért/ ebbõl 6 db kellett csak/ majd rápakoltam a barackot és rákanalaztam a maradék pudingot. Felvert tejszínhabbal borítottam be/pár kanállal félretettem/. Hûtõbe pakoltam másnap vettem ki a formából és körbe bekentem tejszínnel tetejét pedig fahéjjal szórtam be.
forrás:innen 
                                                                          
"Holtomiglan-holtodiglan"


Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2017/08/...

sponsored links

Keres?s