Gesztenyekrémes sütemény

2016-12-23

sponsored links


Hozzávalók a piskótához:
4 tojás, 10 dkg cukor, 4 dkg liszt, 4 evőkanál kakaó, 4 evőkanál étkezési keményítő, 1 teáskanál sütőpor, csipetnyi só;

a krémhez: 2 csomag gesztenyemassza, 10 dkg porcukor, 3 dl tejszín, 1 tasak vaníliás cukor, 1 teáskanál ..., rumaroma;

a tetejére: 10 dkg étcsokoládé, 1 dl tejszín.

Elkészítése:
A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét csipet sóval és a cukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a tojássárgáját, majd a kakaót, a sütőporral elvegyített lisztet, és a keményítőt. Kizsírozott vagy sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben ... fokon 25-30 perc alatt megsütjük, majd kihűtjük. A krémhez a ...

Folytatás a blogon ... sussunk-fozzunk-valamit.blogspot.com/...

sponsored links

Keresés






Gasztroblogok