GESZTENYÉS SZELET

2017-04-13

sponsored links



Ennek a süteménynek az az érdekessége, hogy szinte alig van benne liszt. A piskótának is a gesztenyemassza az alapja. Mikor megkaptam a receptjét, először furcsállottam a dolgot, de arra a következtetésre jutottam, hogy működnie kell, ha már meg is tudtam kóstolni... Egyébként az íze vitt rá, hogy végül megsüssem. Annyira puha és selymesen krémes az egész, hogy azonnal levett a lábamról. De nem csak engem, hanem még a "tortautáló" páromat is. Azt vettem észre, hogy igen csak sűrűn megy el a süteményes tál mellett. Tehát, jó! Valóban. Ízig-vérig remek recept. Ajánlom kipróbálásra a gesztenye kedvelőinek. És mivel nemsokára Húsvét, remek kínáló sütemény is egyben...

Hozzávalók a tésztához: 5 db.tojás, 100 gr. cukor, 1 kávéskanál rum illetve vanília aroma, 150 gr. gesztenye massza, 2 szelet ...

Folytatás a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2017/...

sponsored links

Keresés






Gasztroblogok